Mesajul soţului femeii ucise de câine: Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare!

Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, din Capitală, a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială.

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a postat bărbatul pe o rețea de socializare.

Iar apropiații au transmis sute de mesaje de condoleanțe.

„E teribil și copleșitor ce s-a întâmplat. Nu sunt cuvinte pentru asta!

Un om deosebit! Sa aveți puterea sa treceți peste un astfel de moment….

Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Ana a atins sufletul multor oameni și a inspirat prin curajul ei mereu. Multa putere vă dorim, să treceți cu bine peste această sfâșietoare pierdere!

Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de bărbat.

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, femeia a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *