Meteo. Ce ne așteaptă până la 1 august

 

Meteorologii nu ne dau vești prea bune și ne anunță că ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării de miercuri, însă temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi la fel de  capricioasă până la sfârșitul lunii.

„De marți, se înmulțesc ploile, ca și apariție, dar și ca arie. Dacă luni au fost doar câteva celule, de marți vor apărea și în sudul extrem, în sud-est, dar în Bucuești mai puțin. De miercuri, vor fi pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ, cam pe tot teritoriul țării, iar temperaturile vor fi modeste, undeva în jurul celor normale, cu 30-31 de grade în sud, pentru că vorbim de intervale cu ploaie. Vor fi mai scăzute în zonele nordice și centrale, acolo unde sunt mai multe perioade cu nori, cu 22-24 de grade Celsius”, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Șerban, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit surisei citate, zilele cu ploaie se vor menține până la sfârșitul lunii.

În ceea ce privește zilele de caniculă, „nu se întrevede nimic, poate un semnal slăbuț, spre sfârșitul lunii, dar se poate schimba de la o zi la alta”, mai spune Alina Șerban, meteorolog ANM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.