Meteosensibilitatea nu este un moft! Iată cum ne îmbolnăvește vremea schimbătoare

Trecrea bruscă de la temperaturi mai scăzute, ploi și furtuni, ne-a afectat pe toţi, mai mult sau mai puţin însă hipertensivii şi cardiacii au fost victime sigure. Medicii susţin că toate aceste neplăceri pot fi prevenite şi că meteosensibilitatea nu este un moft.

Toxinele din organism, tensiunile musculare şi psihice sunt   factori favorizanţi ai  instalării simptomelor meteosensibilităţii. De asemenea, schimbarea bruscă a vremii îi afectează mai mult pe locuitorii  zonelor urbane, iar fiecare meteosensibil are un mod unic de manifestare.

Simptome

  • Hipertensiune aretrială
  • migrenă
    – depresie
  • insomnie
  • oboseală

Cum faci să scapi  rapid de ea

Dacă schimbarea bruscă a vremii  vă provoacă depresie nu staţi mult în faţa televizorului sau calculatorului  pentru că veţi deveni şi mai sensibili. Ieşiţi la plimbare, socializaţi. De asemenea, mâncaţi multe fructe şi legume şi evitaţi mâncărurile gătite sau foarte condimentate. În plus,  oţetul de mere cu miere şi mierea vă vor ajuta să scăpaţi de toxinele acumulate în organism. Meteosensibilitatea este de trei ori mai frecventă în rândul femeilor decât al bărbaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *