Mezei a RĂBUFNIT: Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om!

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a declarat, astăzi, după patru ore de audieri la DNA, în cazul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură, că ministrul „a trecut o linie, considerând că își poate bate joc” de cariera sa.

Mezei a dat procurorilor toate detaliile în ceea ce privește acuzațiile pe care i le aduce ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care i-ar fi cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

„Am dat toate detaliile. Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a spus Mezei la ieșirea de la DNA.

Audierea Mădălinei Mezei în calitate de martor vine după ce fostul director TAROM a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală. Mai exact, Mezei a susținut că, în ziua moțiunii de cenzură, când o parte dintre parlamentari trebuiau să vină din ţară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-ar fi cerut să reţină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *