Mihai Constantinescu a fost stabilizat! Fosta soție roagă oamenii să nu mai dea mesaje de condoleanțe

Mihaela Constantinescu, fosta soție a celebrului solist Mihai Constantinescu (73 ani), a mărturisit că stare artistului este mai bună și că acesta a fost stabilizat. În postarea pe care a făcut-o pe internet, fost soție a cântărețuluia făcut apel disperat la oameni să nu mai trimită mesaje de condoleanțe.

“MIHAI este mai bine!!! Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!!! ” este mesajul scris de Mihaela Constantinescu pe contul ei oficial de Facebook.

Mihai Constantinescu a fost adus, luni, la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.  Medicii au reușit să-l resusciteze dar, în timp ce se afla la Terapie Intensivă, cântărețul a mai suferit alte trei stopuri cardiorespiratorii și, din nou, a fost resuscitat. Dacă marți se știa că artistul se află în moarte cerebrală, și se zvonea chiar și varianta de a fi deconectat de la aparate, iată că joi, atât actuala sa soție, Simona Secrier, cât și fosta soție, Mihaela Constantinescu, ne dau o veste bună și spun că a fost stabilizat și starea lui s-a îmbunătățit. Tot joi, artistul a fost vizitat la spital de prof. dr. Radu Deac, cel care l-a operat prima oară pe cord în 2008, când i-a montat valvele la inimă, și de acad. Prof. dr. Ioanel Sinescu, medicul care în urmă cu doi ani l-a operat pe artist pentru a-i extirpa un rinichi.

Toți colegii de breaslă se roagă pentru sănătatea lui Mihai Constantinescu și toată lumea speră să-și revină fără sechele sau măcar cu unele minore, ce se vor recupera în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *