Mihai Şora: Fiecare vot contează şi om cu om putem schimba o ţară, o putem ridica din necazurile în care astăzi se zbate (VIDEO)

Mihai Şora a transmis un mesaj audio pe Facebook în care îndeamnă oamenii să meargă la vot, pentru că om cu om pot schimba ţara.

„Dragi prieteni, ne aşteaptă zile aspre, apăsătoare, în care va trebui să căutăm în noi înşine, să găsim şi să folosim toate resursele de vrednicie şi însufleţire. Fiecare vot contează şi om cu om putem schimba o ţară, o putem ridica din necazurile în care astăzi se zbate. Destinul României este un destin european, iar Europa nu înseamnă un construct birocratic, nu înseamnă un experiment social. Europa nu este o vorbă-n vânt, după cum nu este, nu poate fi una fără noimă ori fără greutate. Europa are chipul nostru – al meu, al tău, al bucuriei. Europa suntem noi”, afirmă Mihai Şora.

EUROPA SUNTEM NOI

Dragi prieteni,ne așteaptă zile aspre, apăsătoare, în care va trebui să căutăm în noi înșine, să găsim și să folosim toate resursele de vrednicie și însuflețire. Fiecare vot contează și – om cu om – putem schimba o țară, o putem ridica din necazurile în care, astăzi, se zbate. Destinul României este un destin european, iar Europa nu înseamnă un construct birocratic, nu înseamnă un „experiment“ social. Europa nu este o vorbă în vânt, după cum nu este – nu poate fi! – una fără noimă ori fără greutate. Europa are chipul nostru: al meu, al tău…Al Bucuriei. Europa suntem noi.Mihai ȘoraBucurești, 23 mai 2019_________· muzica [imnul Europei]: Ludwig van Beethoven, «Odă Bucuriei» [An die Freude]|fragment din Simfonia a 9-a, Berliner Philharmoniker, Herbert von Karajan (dir.), 1963|· desen [portretul lui Mihai Șora]: Irina Banari· animație: Luiza Șora & Flags of the World

Publicată de Mihai ȘORA pe Joi, 23 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *