Mihai Șora ne spune o poveste, de la Terapie Intensivă

 

 

Într-o postare pe pagina personală de facebook, poeta Luiza Palanciuc -Șora, soția lui Mihai Șora (101 ani), ne face o surpriză și ne oferă o înregistrare audio cu filosoful.

 

 

Reamintim că Mihai Șora a fost, recent, operat la colecist, la Spitalul Elias, din București, Intervenția a fost dificilă, dar s-a încheiat cu bine, iar acum filosoful, care este încă internat, se recuperează.

 

Iată ce a postat Luiza Șora pe Facebook: < La Terapie Intensivă, aparținătorii nu pot sta mai mult de câteva minute. Nu sunt autorizați să filmeze ori să fotografieze bolnavii. Dar, în mod excepțional, au voie să înregistreze cu telefonul povestea „Capra cu trei iezi“.
Aseară, a fost versiunea pre-creștină, în care, dintr-un acut sentiment al dreptății, Capra îl pune pe Lup la prăjit: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

P.S. Cel mai mult mi-a plăcut momentul (alăturat) în care a venit asistenta-șefă și mi-a spus că ora de vizită s-a încheiat, iar o altă asistentă a adăugat imediat: „Lăsați-l să termine povestea!“>.

 

Înregistrarea audio o găsiți aici:

https://www.facebook.com/louise.sora/videos/2110157992560178/?t=6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *