Mihai Tudose a dezvăluit întrebarea pe care i-o va pune, mâine, în Cex, lui Dragnea

 

 

 

Cu unanimitate de voturi – 227, exact câțo delegați erau în sală, fostul premier Mihai Tudose a fost ales preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Brăila. În această calitate, el va fi prezent vineri (mâine- n.r.) la Cex, știut fiind faptul că el se numără printre liderii PSD care vor demiterea lui Liviu Dragnea, atât de la șefia PSD, cât și de la cea a Camerei Deputaților.

Întrebat dacă va cere „eliminarea” lui Drganea de la conducerea PSD, a răspuns: „Nu eliminarea, că nu vrem să-l împușcăm. Solicităm demisia domniei sale. Atât!”, precizează debraila.ro.

Tudose a dezvăluitfaptul că are o întrebare specială pentru Dragnea, care vizează fotografia publicată de Victor Ponta, în care Dragnea apare alături de George Maior și Laura Codruța Kovesi într-o vilă a SRI: „Poate ne spune maine ce e cu poza. Noi, maine, neintalnindu-ne cu doamna Kovesi, ci cu dumnealui, poate ne spune… si apoi va spunem si dumneavoastra”, a spus Tudose referindu-se la fotografia publicată de Victor Ponta, în care Liviu Dragnea apare alături de  Maior și Koveși, într-o vilă a SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *