Mihai Tudose, atac la liderii PSD: “Și-au schimbat toți tricourile cu Dragnea și și-au făcut fețe de perne cu Dăncilă, dorm cu ea”

Fostul premier social-democrat Mihai Tudose, actual membru al Pro România, unde a și câștigat un mandat de europarlamentar, s-a lansat, miercuri seara, la Realitatea tv, într-un atac dur la adresa lui Dăncilă, Mihai Fifor și Rovana Plumb.

”Era un singur păpușar. Păpușarul a plecat. Sunt 19 oameni în CEX cu fire. Dintre toate firele, are și ea un fir, i se pare că are telecomandă. (n.r.- Dăncilă). Domnul Fifor a zis că e cu Dragnea până la capăt, dar văd că nu s-a dus cu el. Acum e cu Dăncilă până la capăt. Eu vă aduc două hârtii semnate de Fifor. Una trimisă mie, alta trimisă lui Șimon. Mie îmi spunea ceva, despre șantierul naval de la Constanța, lui Șimon altceva. Să vină ăsta (n.r. Liviu Dragnea) la Kiseleff, să se uite în ochii lui. Nu zicea Rovana Plumb că se duce la el? Acum spune că e ocupată. S-au lepădat toți, nu și-au schimbat toți tricourile?! Mă aștept să își lase toți mustăți. Și-au schimbat toți tricourile cu Dragnea și și-au făcut fețe de perne cu Dăncilă, dorm cu ea. Mai rămâne ONU, UNICEF și la palatul pionierilor. E o glumă proastă, nu putem glumi cu așa ceva (n.r. să candideze Dăncilă la președinția României)”, a declarat Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *