Mihai Tudose, în urma întâlnirii cu Ludovic Orban: “I-am spus că nu îl vrem premier, el mi-a zis că ei nu mă vor pe mine”

Fostul premier social-democrat, și actual europarlamentar Pro România, Mihai Tudose, a avut o întâlnire cu liderul PNL; Ludovic Orban, pentru a discuta despre susținerea moțiunii de cenzură, însă lucrurile nu au decurs tocmai șnur. Pro România a refuzat să semneze moțiunea, dar a anunțat că o va vota, însă negocierile s-au ămpotmolit când s-a asjuns la subiectul “cine va fi premier”.

“M-am întâlnit cu domnul Orban, eu și patru colegi. I-am spus că noi nu îl vrem premier. El a zis că sunt partidul cel mai mare. Ei nu sunt de acord cu mine. L-am propus pe Sorin Câmpeanu. Președintele e cel care decide, el numește omul care poate forma o majoritate. Hai, să găsim un om care să coaguleze. Nu putem să avem 8 prim-miniștri. Noi suntem deschiși. Nu vrem ca după ce a trecut moțiune, se închide PNL într-o cameră și decide. Vrem să vedem și echipa, nu doar omul. Nu vrem să auzim că vrem să vindem nu știu ce fabrică, să facem nu știu ce făbricuță nu știu unde. Nu, am stabilit unde, acolo facem, nu mai mutăm.”, a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *