Miliardarul fugar Dragoş Săvulescu s-a PREDAT în Italia!

Dragoș Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat de Curtea de Apel București în dosarul retrocedărilor ilegale împreună cu Radu Mazăre, a fost arestat, astăzi, în Italia, la Napoli.

Afaceristul plecase din țară, înainte ca magistrații să-l condamne.

Dragoș Săvulescu plecase din țară, înainte ca magistrații să-l condamne.

Dragoș Săvulescu (44 de ani) a primit o sentință de 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Dragoş Săvulescu este cunoscut drept un membru al „Grupului de la Monaco” în care se găsesc afacerişti celebri precum Dragoş Dobrescu, Puiu Popoviciu, Bebe Ionescu sau Bogdan Buzăianu.

În urmă cu un deceniu, Săvulescu era poreclit „Samuraiul” și se afișa mereu înconjurat de bodyguarzi, la volanul unor mașini scumpe și deținea apartamente în zonele de lux ale Capitalei. Fostul acționar de la Dinamo s-a îmbogățit din afaceri din energie și din tranzacții cu terenuri obținute într-un mod controversat.

Cu o avere estimată la 10 milioane de euro, de-a lungul timpului, el și-a cheltuit banii pe autoturisme extravagante ca Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG. În același timp, el este proprietarul unui salon auto de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *