Miliardarul Richard Branson şi fiul său, la un pas de moarte în timpul unei expediţii pe Mont Blanc

Omul de afaceri Richard Branson şi fiul său Sam, aflaţi într-o expediţie montană pe Mont Blanc, au fost la un pas de moarte după ce mai multe roci de ”mărimea unor maşini mici” s-au prăvălit peste capetele lor, relatează Press Association.

După ce a reuşit să evite impactul cu bolovanii mari în timpul incidentului dramatic miliardarul a susţinut că simte faptul că familia sa este ocrotită de o ”stea prietenoasă”.

El a declarat pentru Press Association că echipa de alpinişti din care făcea parte a fost preluată de un elicopter după ce a ajuns pe vârf deoarece drumul de întoarcere devenise periculos şi nu se justifica asumarea riscului.

Omul de afaceri în vârstă de 68 de ani, fiul său Sam şi nepotul Noah Devereux, au ajuns sâmbătă după-amiază pe Mont Blanc după ce au încheiat aventura de 33 de zile în vestul Europei.

O echipă formată din 13 persoane a urcat, a pedalat şi chiar a vâslit pentru a încheia călătoria din Sardinia până pe Mont Blanc cu scopul de a strânge fonduri pentru organizaţia caritabilă Big Change care ajută tinerii defavorizaţi din Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *