Miliția în acțiune: Un vasluian care susține că i s-a stricat masina în timpului protestului a fost amendat de poliție

Un vasluian care susține că i s-a stricat mașina chiar în timpul protestului pentru construirea de autostrăzi a fost amndat de poliție pentru că a blocat circulația în centrul Vasluiului.Poliția a considerat că vasluianul a prtestat și a oprit mașina în mod voluntar ceea ce a dus la blocarea circulației.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Silvia Manta, dosarul a fost deschis conform procedurii, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, de reprezentanţii Poliţiei Locale Vaslui.

„Este vorba despre un bărbat din localitatea Sauca, comuna Laza, care s-a oprit cu maşina în zona centrală a municipiului Vaslui. El a afirmat că are o defecţiune la maşină şi că nu mai poate porni. Din declaraţiile poliţiştilor locali, ar fi refuzat să fie împins în lateral pentru deblocarea traficului în zonă şi a spus că aşteaptă o platformă. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Este un dosar penal pentru faptă şi nu pe numele persoanei. Aceasta este procedura în cazul unor aspecte sesizate la numărul 112”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta, citată de Agerpres.

Vineri, de la ora 15.00, mii de oameni din toată țara au oprit lucrul sau s-au oprit în trafic pentru acere Guvernului să demareze construirea de autostrazi.

susrsa foto: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *