Miliția PSD în acțiune! Protestatarii care au aruncat cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei, cercetaţi pentru distrugere

Poliția, cea care ar trebui să se grăbească să îi bage la loc la închisoare pe criminalii eliberați de PSD, nu pierde niciun prilej de a se pune bine cu noua putere. La doar câteva ore de la protest, reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că cei care au aruncat, luni, cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

„A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere. Au fost audiaţi martori, precum şi persoanele implicate. Urmează a fi sesizată unitatea de parchet competentă material şi teritorial”, precizează Poliţia Capitalei.
Un grup de protestatari din grupul #Rezist au mers la Ministerul Justiției pentru a protesta fațã de recursul compensatoriu, asta dupã ce un tânãr a fost ucis de un grup de recidiviști eliberați pe recursul compensatoriu, iar în ultima în ultima sãptãmânã alți doi recidiviști eliberați au comis o crimă și un viol.

„Este un manifest, am fãcut asta în semn de protest fațã de legea recursului compensatoriu. Vopseaua simbolizeazã sângele”, a declarat Cristian Dide, unul dintre inițiatorii protestului, care a fost ridicat de jandarmi.

Protestul extrem are loc dupã ce, sâmbãtã, un bãrbat a fost înjunghiat mortal, la ieșirea dintr-un club din Mediaș. Doi dintre cei trei bãrbați reținuți în acest caz au fost eliberați în baza recursului compensatoriu. În total, peste 200 de infracțiuni grave, crime, violuri, tâlhării, au fost comise de cei peste 11.000 de deținuți eliberați înainte de teremen prin legea votată de PSD-ALDE-UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *