Ministrul Cuc, MANEVRAT de baronul PSD de Neamţ!-Arsene: Un scandal creat artificial de o angajată concediată!

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii, susţin surse politice pentru „Adevărul”. Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul şefei TAROM, pe care apoi a dat-o afară. Între timp, DNA a intrat pe fir. Ministrul se plânge acum că partidul l-a abandonat.

Ionel Arsene, liderul filialei Neamţ, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru moţiunea de cenzură, încercând să menţină Guvernul Dăncilă la Putere. Arsene s-a remarcat ca locotenent al fostului lider PSD Liviu Dragnea, apoi a încercat să se facă util şi Vioricăi Dăncilă. Unul dintre oamenii de încrederi ai baronului moldovean este Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Cuc a fost promovat politic de liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, însă l-a trădat şi a fost trecut pe linie moartă. Ulterior, la ordinul lui Liviu Dragnea, Ionel Arsene l-a „transferat” pe Cuc din filiala Giurgiu în filiala Neamţ, pe care o conduce. La acel moment, Cuc se număra printre favoriţii lui Dragnea.

Cuc i-ar fi cerut şefei Tarom să ţină la solc 5 avioane cu parlamentari care urmau să voteze la moţiunea de cenzură. Întrucât nu s-a conformat, Mădălina Mezei a fost destituită din funcţie. Mezei face plângere la această oră la DNA.

 

Ulterior acuzaţiilor, baronul de Neamţ a postat un text plin de greşeli pe Facebook în care precizează că n-are nicio legătură cu acest scandal. “In urma alegatiilor aparute in ultimele ore, precizez ca nu i am cerut nici ministrului Razvan Cuc si nici altcuiva vreodata sa incalce legea sau sa comita vreun abuz. Atragerea numelui meu intr-un scandal creat artificial de o angajata concediata pentru lipsa de competenta si neindeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat , face parte din batalia politica si din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opozitia care a daramat Guvernul nu are nici proiect de tara si nici viziune pentru romani, continua sa faca ceea ce stie mai bine: sa compromita cu acuzatii false si sa-si ia aliat o institutie care face dosare penale adversarilor politici, ” a scris Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *