Ministrul de Interne, anunţ de ultimă oră: Astăzi vor fi și concluziile preliminare ale medicilor legiști privind decesul Cristinei Ţopescu!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut precizări după ce Poliția a deschis dosar de moarte suspectă în cazul morții fostei prezentatoare TV Cristina Țopescu.

„Deocamdată se fac cercetări și astăzi vor fi și concluziile preliminare ale medicilor legiști privind decesul”, a declarat Marcel Vela.

O persoană care s-a identificat drept Diana Maria și spune că este vecina care a sunat, duminică seara, la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina de socializare a jurnalistei.

Diana Maria susține că este administrator al paginii de Facebook a Cristinei Țopescu, vecină și prietenă cu jurnalista. „Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!”, a scris femeia.

Vecina Cristinei Țopescu spune că a sunat atât de târziu la 112 pentru că prezentatoarea tv avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune. „Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris”, mai scrie aceasta. În încheierea mesajului care însoțește o captură de ecran în care se vede cum a fost realizat un apel de 3 minute și 18 secunde la 112 la ora 21:12 minute, Diana Maria înseamnă pe toată lumea la decență. „Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”, se mai arată în mesajul de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *