Ministrul de Interne italian, atac furibund împotriva românilor: Propun castrarea chimică!

Ministrul de Interne italian a avut din nou un mesaj dur la adresa românilor, după ce un compatriot a violat o italiancă de 70 de ani și a tâlhărit-o. Românul în vârstă de 42 de ani mai suferise o condamnare de 10 în anul 2012 tot pentru viol și tâlhărie, ân Genova. Sergiu Valerian Iepure executa pedeapsa în România, dar grazie recursului compensatoriu promovat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, infractorul a fost pus în libertate în urmă cu câteva luni. Imediat el s-a întors în Italia, la Milano, și, la scurt timp, a urmărit-o pe septuagenară până acasă. A sunat la ușă și în momentul în care femeia i-a deschis agresorul a trântit-o la pământ, a violat-o și ulterior i-a furat banii și telefonul mobil. Carabinierii au interceptat telefonul și au dat de român care a fost arestat și extrădat în România.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a reacționat imediat pe o rețea de socializare, unde cere ca în Italia să fie introdusă castrarea chimică pentru violatori.

„Nemernicul a fost deja trimis înapoi în România pentru o altă violență acum 10 ani, dar, abia ieșit din închisoare, s-a gândit bine să se întoarcă imediat în Italia! Propun ca acest individ să fie trimis imediat în pușcăriile patriei sale (și de această dată vă sugerez să aruncați cheia) și adaug iarăși că este necesară castrarea chimică pentru a-i „vindeca’ de această boală pe ticăloși. Alte țări au experimentat acest lucru de ani de zile, de ce Italia, nu?”, a scris Salvini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *