Ministrul de Interne vrea să-l demită pe șeful Poliției Rutiere pentru că a îndrăznit să-i ia permisul vitezomanului Claudiu Manda!

Supărare mare în PSD pentru că Poliția Rutieră a îndrăznit să-i rețină permisul lui Claudiu Manda. Potrivit unor surse, șeful Poliției Rutiere este la un pas de demitere. Florentin Brăcea ar fi fost luat în vizor de ministrul Internelor, Carmen Dan, pentru situațiile repetate în care demnitari ai PSD au fost amendați pentru depășirea vitezei.

Informațiile apar în contextul în care senatorul PSD Claudiu Manda a rămas fără permis, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu 125 de km pe oră în localitate. Soțul Olguței Vasilescu a fost sancționat cu o amendă de 1.305 de lei și suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Chestorul Florin Brăcea este pe lista neagră a ministrului de ceva vreme pentru că i-ar crea probleme cu colegii din partid. Mai exact nu a „rezolvat” situatiile in care Manda, Valcov sau gavrilescu au fost prinsi conducand cu viteza.

Supararea din PSD a pornit inca din momentul scandalului celebrelor palcute care conţineau un mesaj antipsd.. De atunci, susşin sursele că ar fi inceput si o ancheta disciplinara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *