Ministrul interimar al Muncii anunţă cu ce se ocupă: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate”!

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, spune că, în ultima vreme s-a specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administrație și să conecteze instituțiile între ele, pentru ca oamenii să nu mai meargă după hârtii atunci când ele există la autorități.

Violeta Alexandru a scris pe Facebook, faptul că s-a încăpățânat să conecteze instituțiile între ele, în limita competențelor MMPS.

„M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administrație. M-am încăpățânat să conectez instituțiile între ele, în limita competențelor MMPS, ca să nu mai meargă oamenii după hârtii când le au instituțiile. Toți vorbesc despre ce bine ar fi să fie conectate instituțiile între ele, eu m-am săturat de declarații și iau decizii. Săptămâni în șir – lucruri care nu se văd în spațiul public – demontez argumente contra ca să ajungem la: Se poate. În final, semnez Ordin”, scrie Alexandru.

Violeta Alexandru spune că „cineva acolo tot lucrează, tăcut, ca să nu se poată dintr-o dată sau peste tot în țară”.

„Dacă nu verifici constant, pe eșantion, administrația contează pe faptul că uiți, îți îndrepți atenția în altă parte. Eu nu uit, îmi fixez termene, urmăresc sarcini. Chiar și când, după 2-3 verificări, arată ca și cum merg lucrurile, verific”, mai spune ministrul interimar al Muncii.

Violeta Alexandru, ministru propus la Muncă în Guvernul Florin Cîțu, este audiată, astăzi, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, de la ora 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *