Ministrul PSD al Agriculturii îl umilește pe Cîțu: Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a declarat, joi, în emisiunea Talk News, de la Profit TV, despre măsurile propuse de preşedintele PNL Florin Cîţu, că ”atunci când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii”. ”Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a precizat ministrul, arătând că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă care este ”un bun român”. Chesnoiu a arătat că nu exisată competiţie între partidele din coaliţie, în Guvern. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Despre scăcerea TVA-ului la toate produsele, propusă de Florin Cîţu, ministrul a spus că produsele alimentare au TVA de 9% şi cele ecologice au 5% TVA.

”Măsurile nu se iau azi, criza asta a începtul de acum doi ani de zile. Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii. Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a spus, citat de news.ro, ministrul. Despre plafonarea preţurilor, el a arătat că este de acord cu această soluţie, atâta timp cât nu afectează producătorul.

Adrian Chesnoiu a infirmat că ar exista poli de putere în Guvern şi a spus că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă.

”Lucrez cu el, este un bun român şi facem tot ceea ce facem toţi miniştrii, să facem lucruri bune pentru români”, a spus ministrul Agriculturii, precizând că nu este o competiţie în Guvern între cele trei partide din coaliţie. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Ministrul Agriculturii a anunţat că măsurile pregătite nu trebuie să fie pe termen scurt. ”Lucrez împreună cu ministerul Energiei la o schemă de sprijin pentru asigurarea independenţei energetice a fermelor şi a industriei alimentare, din fondul de modernizare, alocare distinctă, astfel încât într-un an de zile, să treacă spre independenţa energetică”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.