Ministrul PSD al Finanţelor ne-a îndatorat cu 55 de miliarde de lei, în luna ianuarie

Preşedintele USR Cătălin Drulă a acuzat că ministrul Finanţelor Adrian Câciu a îndatorat şara cu 55 de miliarde lei, în luna ianuarie şi adaugă că aceşti bani se duc în pensiile speciale, în sinecuri.

„Marcel Ciolacu, unde se duc banii? Ministrul PSD al Finanţelor ne-a îndatorat cu 55 de miliarde de lei, în luna ianuarie. Au bătut un nou record. Vă explic cât înseamnă asta: în fiecare secundă, au împrumutat aproape salariul minim câştigat de un angajat pe un an. 21.000 de lei pe secundă. La unele dintre cele mai mari dobânzi din Europa. Unde se duc banii? Vă spun eu: în pensiile speciale. În sinecuri. Toţi oamenii suferă din cauza preţurilor, mai puţin specialii din PSD şi PNL”, a scris Cătălin Drulă, vineri pe Facebook.
Liderul USR a adăugat că nici măcar împrumuturile acestea nu sunt suficiente pentru social-democraţi.
„Vreţi şi noi taxe pentru companii. Asta va duce la alungarea companiilor şi la o nouă creştere a preţurilor. Marcel Ciolacu, risipa trebuie oprită acum! Viitorul României e al oamenilor cinstiţi, nu al specialilor de partid”, a mai spus Drulă.
Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că din punctul de vedere al social-democraţilor, prioritatea numărul unu o constituie pensiile speciale şi a adăugat că PSD vrea, împreună cu Ministerul Justiţiei, să găsească forma constituţională „ca acest capitol cu pensiile speciale să fie odată închis pentru totdeauna în România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *