Ministrul Transporturilor vorbește de parcă nu ar fi în sarcina sa să facă autostrăzi: Răbdarea românilor a ajuns la limită!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se declară motivat de românul care a construit un metru de autostradă. Răzvan Cuc a declarat că înțelege demersul lui Ștefan Mandachi, antreprenorul care a cheltuit 4.500 de euro pentru a realiza simbolic un metru de autostradă între Putna și Voroneț. Dacă ministrul transporturilor spune că înțelege că răbdarea românilor a ajuns la limită cu privire la construcția de autostrăzi, autoritățile locale susțin că metrul de autostradă a fost construit ilegal și se gândesc la amendarea antreprenorului.

„Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă, dar îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației” a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Un om de afaceri din Suceava a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. Supărat pe lipsa de inițiativă a autorităților și dezinteresul față de construcția autostrăzilor, Ștefan Mandachi a contractat o firmă de specialitate care a construit un metru de autostradă, între Putna și Voroneț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.