ŞOCANT. ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus?!” A mințit Jandarmeria cu bună știință?

O înregistrare video publicată luni de libertatea.ro o arată pe femeia jandarm lovită în timpul protestelor de vineri cum se deplasează singură și discută cu colegii imediat după incident. Înregistrarea pune sub semnul întrebării informațiile oficiale lansate în spațiul public de reprezentanții Jandarmeriei cu privire la starea femeii, purtătorul de cuvânt al instituției declarând că aceasta ar putea avea fractură de coloană cervicală.

Şeful Serviciului de comunicare din Jandarmeria Română, locotenent-colonel Marius Militaru, a precizat sâmbătă dimineaţă că: „Colega noastră bătută cu bestialitate, al cărei diagnostic de prezentare la unitatea militară a fost de suspiciune fractură de coloană cervicală”.

Ori, înregistrarea o arată pe tânără care merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi și protejată cu un scut, iar când ies din mulțime, le spune: ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus?!”. Filmarea a fost făcută la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de intervenție dat de prefectul Capitalei. Ștefania a fost agresată de huligani, dar și protejată de manifestanții pașnici, în jurul orei 23.00.

În urma intervenției brutale a jandarmeriei, vineri seară, aproape 500 de persoane au fost rănite. Printre aceștia se numără și reporteri români și străini, dar și patru turiști israelieni.

Înregistrarea poate fi urmărită aici:

https://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-momentul-care-jadarmerita-batuta-este-scoasa-din-multime-fratilor-unde-dracu-m-ati-dus-2362085

Sursa foto: hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.