Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a furat care se dă creștin, dar nu știe când e Săptămâna Luminată!

Ca orice PSD-ist care se respectă, trezorierul Mirchea Drăghici, a furat niște bani publici. Vorba unui alt PSD-ist de marcă: dacă nu ai dosar penal, nu exiști în politică! Până aici nimic spectaculos! Doar că, la ieșirea de la DNA, vrând să impresioneze alegătorii partidului, Drăghici nu s-a putut abține să nu se dea cult și un pic credincios.

Acuzând ziariștii că „rostogolesc niște neadevărui incredibile”, Draghici a ținut să le bată obrazul pentru că „suntem în săptămâna luminată”!

Dacă nu e cumva catolic, ceea ce este imposbil ținând cont că este membru de vază al PSD, iar din PSD fac parte doar „români adevărați” iar asta însemnă, în accepțiunea lor, doar ortodoxi, adepți ai familiei tradiționale și cu amante tinere, un pic penali, dar darnici cu bisericile care le fac propagandă, Drăghici a încurcat Săptămâna Patimilor și Săptămâna Luminată!

Pentru toți politicienii penali: Săptămâna luminată este prima săptămână care urmează după Învierea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. În tradiția greacă se mai numește și Săptămâna reînnoită (în grecește Diakaimsimos) pentru că întreaga creație este reînnoită prin Domnul Iisus Hristos. Se termină în duminica următoare, numită Duminica Tomii. În același timp, pentru creștinii ortodocși, Săptămâna Patimilor este săptămâna de la sfârșitul Postului Paștilor, de la Sâmbăta lui Lazăr până la sărbătoarea Paștilor. Se mai numește și Săptămâna Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *