Mitică de la Ligă este convins că, în 2019, el a avut covonavirus

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (73 de ani),cunoscut în lumea  fotbalului ca “Mitică de la Ligă”, a declarat, luni, la Telekom Sport, că el este convins că a fost infectat cu noul coronavirus în 2019. Dragomir spune că nu a luat virusul din Italia, nu a fost testat, dar a avut toate  simptomele. Mai mult, Dragomir spune că și-a îmbolnăvit toată familia.

„L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a declarat Dumitru Dragomir.

Totuși,  fostul șef al LPF nu se  teme de o nouă infectare și  iese zilnic din casă. „Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”, a mai spus Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.