Mitinguri în țară și în străinătate pentru susținerea lui Kovesi! Astăzi, protest în Elveția

Protest pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi. Pagina „Luptăm pentru România” a inițiat o chemare la protest pe Facebook, după ce Laura Codruța Kovesi a anunțat că a fost citată de Secția de Investigare a Magistraților din Justiției.

„BREAKING NEWS – TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ! Fix în ziua în care va trebui să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Într-o intervenție în direct la Europa FM, fosta șefă a DNA a anunțat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt cele de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă și cel mai probabil se va începe urmărirea penală pe numele acesteia.

E clar că penali fac orice le stă în putință pentru a o denigra pe fosta șefă DNA și ca aceasta să nu ajungă primul procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat!”, este mesajul paginii evenimentului creat pe Facebook.  Oamenii au de gând să iasă în Piața Victoriei vineri, de la ora 17.

Și #Rezist Elveția a anunțat că va declanța astăzi o acțiune de protest întrucât PSD ar încerca să-i pună lui Kovesi bețe în roate la Parchetul European, unde este favorită să preia șefia. „Romanii din Elvetia organizeaza maine (joi – n.red.), prin asociatia Rezist Zurich, un miting de sustinere a candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *