Moarte suspectă a unui magnat rus al cluburilor de noapte și critic al lui Putin la Washington DC

Semne de întrebare ridică moartea unui magnat al cluburilor de noapte și critic al lui Vladimir Putin, care a murit în Statele Unite.
Presa rusă a anunțat că bancherul rus Dan Rapoport, 52 de ani, s-a sinucis la Washington DC. Câinele lui a fost găsit într-un parc din apropierea locuinței având asupra sa un bilet de sinucidere, informează Daily Mail.

Dar văduva omului de afaceri Alena, un virolog ucrainean, a negat că s-a sinucis – spunând că „nu a existat niciun bilet, nicio sinucidere”. Ea a transmis că o anchetă este în plină desfășurare.

Vestea decesului lui Rapoport a apărut pentru prima dată, marți, pe canalul Telegram al lui Iunia Pugaceva, fostul redactor al revistei Russian Tatler, care a transmis că omul de afaceri s-a sinucis, punctând că soția l-ar fi părăsit.

Într-o declarație pentru RBC, Alena a negat sinuciderea, dar a confirmat moartea soțului său. Ea a negat și informația cu privire la separarea de soțul său.

Dan Rapoport a ajuns în Rusia în 2012, iar în 2016 s-a mutat la Kiev, unde s-a căsătorit cu Alena. Cei doi au împreună o fiică.
El a părăsit Kievul la începutul acestui an, după izbucnirea războiului.

Canalul Telegram din showbiz-ul rus Tatler’s Heroine a contestat sinuciderea drept cauza probabila a mortii.

Rapoport ar fi părăsit Rusia datorită sprijinului său pentru Aleksei Navalnîi, principalul critic al lui Putin, care se află acum în închisoare.

Omul de afaceri a fost cândva coproprietarul clubului de noapte din Moscova Soho Rooms și o figură binecunoscută în timpul turbulenților anilor 1990 ai Rusiei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.