Moldoveanul Serghei Gorbunov a scăpat de pușcărie cu ajutorul PSD și al lui Tudorel Toader! Era condamnat pentru tâlhărie și mai avea de executat 7 ani de pușcărie

Moldoveanul Serghei Gorbunov a scăpat de pușcărie cu ajutorul PSD și al lui Tudorel Toader! Era condamnat pentru tâlhărie și mai avea de executat 7 ani de pușcărie

Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov, condamnat, în anul 2010, la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, a fost liberat condiţionat printr-o hotărâre a Judecătoriei Deva și a fost preluat de Interpol, pentru a fi expulzat în Republica Moldova. Procurorii nu au făcut recurs.

„Instanţa a admis cererea de liberare condiţionată. Bărbatul a fost pus în libertate. El a fost preluat de Interpol în vederea expulzării în Republica Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Deva, Lucian Feraru.

Serghei Gorbunov a fost condamnat, în toamna lui 2010, de Judecătoria Deva, la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, după ce a fost acuzat că, în anul 2003, l-ar fi atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi apoi
i-a furat o borsetă în care se aflau peste 65.000 de lei.

Judecătoria Deva l-a condamnat, în octombrie 2010, la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu altele concurente, în final el urmând să ispăşească 16 ani de detenţie, după care urma să fie expulzat din România.

Instanţa a mai decis ca Serghei Gorbunov să plătească părţii vătămate suma de 50.000 de lei daune materiale şi 8.000 de lei daune morale. Curtea de Apel Alba Iulia a menținut decizia.

Serghei Gorbunov a beneficiat și de legea recursului compensatoriu promovată de PSD și de ministrul Justiției, Tudorel Toader, scăpând de mai mulți ani de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.