Monica Macovei: PSD&ALDE anunță campania de intimidare a judecătorilor și procurorilor

Europarlamentarul Monica Macovei trage un nou semnal de alarmă cu privire la intențiile PSD de a utiliza Secția pentru cercetarea magistraților pentru a intimida magistrații și a bloca anchetele în care sunt implicați. Replica lui Macovei vine după ce trompeta lui Dragnea, fostul PRM-ist Codrin tefăescu, a anunțat că va face plângeri penale împotriva procurorilor DNA care îl cercetează pe trezorierul PSD acuzat că și-a luat case și mașini din bani publici.

„PSD&ALDE vor să folosească la maximum moștenirea veninoasă lăsată de Toader, Secția specială de anchetare a magistraților, pentru a intimida procurorii și judecătorii care au curaj să-i ancheteze. Codrin Ștefănescu, vocea fidelă a lui Dragnea, a declarat: „ne gândim câte plângeri penale să le facem, câte sesizări să le facem”.
Strigătul de luptă a fost lansat. PSD&ALDE, ajutați de trusturile media deținute de condamnați și cercetați penal, vor încerca să-i oprească pe procurorii și judecătorii curajoși, imparțiali și profesioniști care vor cerceta sau judeca dosare legate de cum au furat banii românilor. Declarația secretarului general al PSD confirmă încă o dată care a fost scopul real al înființării Secției speciale de anchetare a magistraților. Această Secție trebuie desființată!
În plus, planul de urgență al PSD&ALDE este de a da votul final, până mâine, la modificarea Codurilor penale.
Huiduielile masive din partea românilor, inclusiv în zona Moldovei, considerată fief al socialiștilor lui Dragnea, nu îi opresc. Trebuie să fim de partea justiției, să o apărăm de asaltul infractorilor!”, scrie Macovei pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *