Monica Pop A Scăpat de Acuzaţii !

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, a primit de la DNA decizia de clasare a dosarului în care era acuzată de DNA de abuz în serviciu şi conflict de interese. Procurorii şi-au motivat decizia prin faptul că…acuzaţiile nu există.

Medicul a anunţat soluţia DNA pe pagina sa de socializare, unde a spus că-l va acţiona în judecată pe fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, cel care a reclamat-o la DNA. Pop îl acuză pe Voiculescu că nu este interesat de starea sistemului de sănătate, ci doar să facă rău.

În aprilie 2017 DNA anunţa că Monica Pop este urmărită penal de DNA sub acuzațiile de abuz în serviciu şi conflict de interese. Potrivit procurorilor, medicul ar fi încheiat, cu încălcarea legislaţiei primare, patru acte adiţionale la un contract de închiriere ce fusese încheiat anterior cu o societate comercială. Mai mult, spuneau procurorii Monica Pop ar fi creat astfel un prejudiciu bugetului de stat de aproape 25.000 de euro. La vremea respectivă, Monica Pop a fost citată la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.