Moscova. Un artist al Teatrului Bolşoi a murit pe scenă, în timpul unei reprezentaţii

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 9, 2021: The building of Moscow's Bolshoi Theater. On October 9, 2021, actor Yevgeny Kulesh was crushed to death by a prop during a performance of the Sadko opera by Nikolai Rimsky-Korsakov. Mikhail Japaridze/TASS/Sipa USA

Un artist al Teatrului Bolşoi din Moscova a murit, sâmbătă, în urma unui accident suferit pe scenă în timpul unei reprezentaţii, informează AFP.

Teatrul Bolşoi a precizat că accidentul a avut loc în timpul unei schimbări de decoruri la spectacolul de operă Sadko.

„Reprezentaţia a fost oprită imediat şi publicului i s-a cerut să părăsească sala”, a precizat serviciul de presă al teatrului pentru agenţia Interfax.
Comitetul de Investigaţii din Moscova a menţionat într-un comunicat că cercetează moartea a unui artist în vârstă de 37 de ani. Comitetul nu a precizat numele victimei, însă a adăugat că bărbatul a decedat înainte ca o ambulanţă să sosească la teatru. Potrivit presei, artistul a murit strivit de un decor care a căzut.

Acest accident mortal nu este singura tragedie care a avut loc pe scena celebtrului teatru. În 2013, un violonist a murit după ce a căzut în loja orchestrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *