Nababii României se revoltă că le-ar putea fi atinse privilegiile: Magistrații amenință că intra în grevă dacă se umblă la pensiile de mii de euro

Magistraţii mai multor instanțe protestează faţă de preconizatele modificări privind condiţiile de pensionare. Judecătorii din Buzău anunță că vor întrerupe activitatea de judecată, în semn de protest, în perioada 6-9 iunie, în timp ce Tribunalul București amenință cu proteste „dintre cele mai ferme”, transmite Hotnews.

În semn de protest, magistraţii buzoieni au decis să suspende activitatea de judecată – cu excepţia cauzelor cu persoane în stare de detenţie, a măsurilor preventive şi de siguranţă, a ordinelor de protecţie, a ordonanţelor preşedinţiale, a cauzelor cu minori şi a cauzelor de suspendare a actelor administrative şi cele privind litigiile prevăzute de art. 53 din Legea 101/2016, potrivit News.ro.

Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Bucureşti a decis, miercuri, în unanimitate să organizeze proteste „dintre cele mai ferme” dacă se modifică condițiile de pensionare pentru magistrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *