Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit, duminică, la Sinaia, cu Alina Binder

 

Ceremonia religioasă, care a avut loc la Biserica ”Sfântul Ilie”, din Sinaia, s-a încheiat duminică după-amiază, iar la această oră, nepotul Regelui Mihai I al României, fostul principe Nicolae, este deja căsătorit religios cu Alina Binder.
Cuplul a parcurs drumul, lung de doi kilometri, de la biserică până Cazinoul Sinaia, unde are loc recepția, într-o trăsură unicat în România. Momentul fastuos al plimbării cu caleaşca a permis cuplului proaspăt căsătorit să salute mulţimea strânsă în Sinaia, scena fiind similară celei petrecute în acest an, pe 19 mai, când actriţa americană Meghan Markle şi prinţul Harry, membru al familiei regale din Marea Britanie, au făcut un scurt traseu prin Londra în trăsură. Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au fost aplaudaţi în faţa bisericii, iar oamenii au cântat ”La mulţi ani”, relatează Mediafax.
Pe tot drumul până la Cazinoul din Sinaia se aflau oameni, iar mulţi dintre ei au aplaudat sau au aruncat cu flori. Unii oameni au strigat mirilor ”Să vă iubiţi!” şi ”Trăiască mirii!”. De asemenea, o mulțime de oameni i-a așteptat de miri în fața Cazinoului. Clădirea acestuia este un simbol al orașului Sinaia. A fost construit între anii 1911 – 1912 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu, în stil neoclasic. Cazinoul a fost închis în perioada celor două războaie şi interzis în 1947 pentru că în ţară au fost interzise jocurile de noroc, declara recent, pentru MEDIAFAX, Rozalia Bremm, ghidul Cazinoului. Nunta nepotului Regelui Mihai are loc în cea mai mare sală a Cazinoului, Sala Oglinzilor. Pe vremuri, aici era sala ruletelor.
Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, declară că unii invitați din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au crezut că România este o țară bananieră. ”Foarte mulți erau surprinși de cum arată Sinaia, de cum arată România, se așteptau la cu totul altceva”, a spus Oprea.
Potrivit edilului, invitații din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au în program o vizită la Castelul Peleș, la muzeul orașului Sinaia și a domeniului schiabil.

Sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *