Nesimțirea clanului Dragnea: Finul lui Daddy își parchează bolidul de 150.000 de euro pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Teleormanul este, la propriu, feuda familiei Dragnea și a celor din clanul lui, iar cea mai bună dovadă este știrea publicată de liberinteleorman.ro potrivit căreia, în fața Consiliului Județean Teleorman, finul lui Dragnea își parchează bolidul de lux pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

„În fața Consiliului Județean Teleorman a fost parcată o mașină de lux. Este vorba despre un Lamborghini albastru, care inițial ne-a indus în eroare, știind că și Gina, soția lui Valentin Dragnea, a achiziționat recent o mașină cu aceeași marcă și culoare. Totuși, se pare că mașina aparține, de fapt, unuia dintre frații Codrea, cel pe care Valentin Dragnea l-a nășit recent. Nu doar mașina spectaculoasă ne-a atras atenția, ci mai ales faptul că aceasta a fost parcată pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Însă șoferul bijuteriei albastre a vrut să-și parcheze mașina cât mai aproape de intrarea în instituție, astfel că a parcat-o acolo unde a găsit spațiu. Și cum prietenii familiei Dragnea nu țin cont de reguli, vreme de zeci de minute trecătorii au putut admira mașina albastră, în valoare de cel puțin 150.000 euro, staționând pe locul rezervat persoanelor cu handicap.

Oricum un fel de handicap par a avea și frații Codrea, care sunt celebri prin faptul că fețele lor sunt pictate pe pereții unei biserici din Turnu Măgurele, din cartierul Odaia. De vreo doi ani, de când fețele fraților Codrea au apărut pe pereții bisericii din Turnu Măgurele, printre chipuri de sfinți și îngeri, mai multe persoane care merg acolo să se întâlnească cu Domnul și-au tot exprimat nemulțumirea.

Despre frații Codrea se știe că sunt unii dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Turnu Măgurele, prieteni apropiați ai lui Valentin Dragnea, cu care ar împărți și același avocat, potrivit unui site de stiri din Turnu Măgurele. Mai mult, cei doi au fost fotografiați la nunta lui Valentin Dragnea, cu mâinile în aer, în timp ce le urau un viitor strălucit copiilor lui Liviu Dragnea.”, notează Liber în Teleorman.

Sursa foto: liberinteleorman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *