Neuronul singuratic! Fifor l-a comparat pe Iohannis cu Suleiman şi pe Dăncilă cu Ştefan cel Mare

Secretarul general al PSD l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Suleiman şi pe Viorica Dăncilă cu Ştefan cel mare, referindu-se la zvonurile potrivit cărora PSD ar fi făcut blat cu preşedintele: „Cum ar fi să vezi că vasluienii se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată cu Ştefan”.

„Cum ar fi să vezi că vasluienii se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ştefan cel Mare. Cam aşa ar fi şi acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis ca să ne batem cu premierul României. Ar fi o aiureală totală. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinşi de ce au spus”, a spus, citat de Mediafax, Mihai Fifor, care se află, împreună cu preşedintele partidului, Viorica Dăncilă, la Vaslui.

Despre zvonurile privind un blat între PSD şi Klaus Iohannis a vorbit şi preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

„Mă refer la o singură istorioară care circulă aici, că de data aceasta Partidul Social Democrat a făcut un blat cu Iohannis. Las la o parte definţia blatului, cred că are o origine în zona aceasta a jocurilor de fotbal sau ceva de genul ăsta, sau la bucătărie, dar conotaţia e cea din zona jocurilor de fotbal, şi ţin să menţionez lucrul acesta pentru că mă gândesc la cât de ticăloşi sunt unii, care lansează în permanenţă şi alimentează această chestiune, şi la cât cred ei că sunt de proşti alţii ca să creadă acest lucru. Ce fel de blat am putea noi să facem sau candidatul nostru cu domnul Iohannis? ”, a spus Dumitru Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *