NEYMAR A RELUAT PREGĂTIRILE CU NAŢIONALA BRAZILIEI

Starul lui PSG şi al naţionalei Braziliei, Neymar, se recuperează după operaţia de la piciorul drept mult mai rapid decât se aşteptau membrii comisiei tehnice a cvintuplei campioane mondiale.

Putem spune că evoluţia lui Neymar este cu mult mai bună şi cu mult mai rapidă decât speram noi, a afirmat preparatorul fizic al Braziliei, Fabio Mahseredjian, într-o conferinţă de presă la Teresopolis, unde „Selecao” a început pregătirile pentru Cupa Mondială din Rusia.

Neymar evoluează foarte bine şi se antrenează în fiecare zi, cu exerciţii fizice. Probabil, de acum încolo, câte puţin, va începe să joace normal cu restul echipei, iar acest lucru va favoriza mai mult recuperarea sa„, a mai spus preparatorul fizic.

Specialistul a afirmat că este dificil de anticipat în ce formă fizică se va afla atacantul la debutul Braziliei la Cupa Mondială, pe 17 iunie, cu Elveţia, la Rostov, dar staff-ul brazilian se declară „optimist”.

Accidentat la piciorul drept la finalul lunii februarie, cel mai scump fotbalist din istorie nu a mai jucat de trei luni, chiar dacă a reluat antrenamentele cu mingea în urmă cu opt zile alături de PSG.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

După debutul cu Elveţia, Brazilia va întâlni Costa Rica, pe 22 iunie, la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în grupa E a competiţiei.

Sursa foto: www.lead.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.