Nicolicea, scuipat pe stradă pentru că a dat drumul la infractori! Ștefănescu: Sunt plătiți din străinătate! (Video)

Deputatul Eugen Nicolicea, unul dintre artizanii distrugerii Codurilor penale, a fost scuipat şi înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, acesta din urmă acuzându-l că a făcut legi pentru a elibera tâlharii şi violatorii. Secretarul genaral al PSD, fostul membru PRM, Codrin Ștefănescu a susținut că cei care protestează sunt plătiți din strănătate.

Protestatrul s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat.”Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus Ion Stelian.
„Eşti un prost”, a fost reacţia lui Nicolicea.
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”
Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici şi cu Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD: „Măi, cap de s…, ce sarcini ţi-a tratat condamnatul Dragnea?
Codrin Ştefănescu: Du-te dracu de prost ce eşti”.

„Nu am de gând să fac nicio plângere la poliţie. Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înţeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social şi recunoaşte public că este finanţat din străinătate ca să înjure instituţiile, şefii instituţiilor, cei din administraţie, ş.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru ţară, nu are un aport la binele unei naţiuni. El este un parazit. Sunt nişte paraziţi care pe bani externi înjură, promovează violenţa, agresivitatea şi distrug ceea ce restul comunităţii încearcă să construiască. Le distrug inclusiv pacea oamenilor internă şi pacea familială şi pacea comunităţii astfel de indivizi. Bineînţeles că există legi care trebuiesc doar aplicar, pur şi simplu”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă pentru Mediafax.

https://www.facebook.com/100006651017524/videos/vb.100006651017524/2267850696779942/?type=2&video_source=user_video_tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *