Nicolicea, spălătorul de cadavre, uneata penalilor, un nimeni care este deputat de peste 25 de ani!

Eugen Nicolicea, ce se poate spune despre acest personaj sinistru? Este deputat din 1994! Asta este cariera lui! Trăiește de peste 25 de ani pe banii fraierilor care plătesc taxe servind interesele tuturor hoților care s-au perindat la conducerea țării.

Este revoluționar cu certificat și scutire de impozite deși la Turnul Severin, acolo de unde e, nu prea a fost nicio revoluție!

În 1994 s-a remarcat pentru că a certut ministrului de Exetrne de la data respectivă – eternul Meleșcanu – să îl declare pe regele Mihai „persona non grata pe teritoriul Romaniei”! Mai mult, Nicolicea a cerut și ca parlamentarii care l-au așteptat pe Rege la Aeroportul Otopeni să fie arestați pentru că ”ar fi trecut fraudulos granița pentru a-l întâmpina pe pista Aeroportului Internațional Otopeni, pe cetățeanul Mihai Hohenzollern”. (https://evz.ro/regele-mihai-tinta-demers-rusinos-pdsr.html)

Încă de atunci, Nicolicea este prietenul penalilor, un apropiat al celebrului deputat PSD, Gabriel Bivolaru, condamnat pentru farude bancare, dar susținut ani de zile de colegii parlamentari.

În 2009, pe fondul unor conflicte cu Victor Ponta, Nicolicea pleacă din PSD la partidul unui alt penal de marcă: Gabriel Oprea! Devine omul bun la toate al lui Oprea, cel care poate susține orice, în susține pe Băsescu și este chiar un apărător al justiției și anticorupției când Oprea era „statul de drept”.

Când Oprea devine istorie, în 2016, Nicolicea se întoarce în PSD și devine sclavul noului stăpân Liviu Dragnea. Este portavocea penalilor, cel mai virulent, lipsit de bun simț, agresiv, apărător al infractorilor, omul scos la înaintare ori de câte ori are nevoie stăpânul de un nebun care să susțină toate aberațiile. Este favoritul condamnatului Voiculescu și al Antena 3, al propagandei ruse și al tuturor trompetelor PSD.

Este omul fără coloană, fără convingeri, fără studii. Este produsul perfect al politicii românești, parazitul care supraviețuiește în orice condiții!

Nu vă amăgiți, nu este mai rău ca Toader, un personaj la fel de slinos, doar mai cult și mai bine pregătit, este doar lipsit de orice simți al ridicolului și dispus să facă orice, absolut orice îi cer stăpânii.

Pe acest om îl plătim din banii publici de 25 de ani! Această nulitate prosperă pe banii săracilor, asistaților social, și al restului categoriilor pe acre susține că le reprezintă ca „socialist”. Felicitări celor care l-au votat! Vă reprezintă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *