Nicuşor Dan: Fără îndoială este vina primarului general. Tot timpul ne ia pe nepregătite

Deputatul Nicuşor Dan a declarat, sâmbătă, referindu-se la situaţia din Bucureşti, că „fără îndoială” de vină este primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. El a mai acuzat lipsa procedurilor pentru situaţii deosebite.

„Nu avem proceduri pentru situaţiile care pot să apară. Deci tot timpul ne ia pe nepregătite. Fără îndoială este vina primarului general, pentru că ea executivul primăriei şi ea este cea care propune Consiliului General care are în subordine STB lucruri care să optimizeze funcţionarea acestei regii. Al doilea vinovat este PSD Bucureşti, care are majoritate în CGMB”, a declarat Nicuşor Dan, citat de Mediafax.

El a criticat şi conducerile STB şi ALPAB.

„Avem o problemă la RATB, la STB, că nu acţionează suficient de repede echipajele de intervenţie, atât la cabluri îngheţate pentru tramvaie şi troleibuze, cât şi la copaci căzuţi pe liniile lor de curent. În plus, problema la RATB este că nu comunică. E ridicol ca ei să nu anunţe avariile la ei pe site, să nu le anunţşe nici măcar pentru cei 10.000 de oameni cu care sunt prieteni pe Facebook, ci să le anunţe exclusiv pe reţeaua lor de Twitter, unde au 1.000 de abonaţi. Singurele persoane care sunt informate despre ce se întâmplă, care sunt schimbările pe rutele STB sunt cei 1.000 de oameni care îântâmplător sunt abonaţi la ei pe Twitter, ceea ce nu e rezonabil. Pe chestiunea copacilor căzuţi avem o întârziere din partea celor de la ALPAB, ei sunt respoinsabili de copacii care sunt pe străzile principale şi ei ar trebui să acţioneze cu echipe de intervenţie”, a conchis Dan.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, pentru Mediafax, întrebat de măsurile luate de administraţie în contextul blocajului din Capitală, că momentan nu are ce comandament de urgenţă să facă, problemele urmând a fi soluţionate punctual, neexistând „o reţetă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *