Nicuşor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea: Mai am obligația să apăr spațiul public de dejecții revărsate de un contracandidat politic!

Candidatul independent susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria București, Nicușor Dan, va intenta proces civil împotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie și afirmații calomnioase, după înregistrarea explozivă făcută publică de Dana Budeanu.

Nicușor Dan anunță că Gabriela Firea a făcut afirmații calomnioase la adresa sa și va trebui să răspundă.

„A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni. (…) Înțeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-și dedice 15 ani din viață ca să apere niște principii, niște oameni împotriva abuzurilor autorităților. Nu poate să înțeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză”, a spus Dan.

Acesta a susținut că atunci când cineva face afirmații mincinoase despre altcineva trebuie să plătească.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie și afirmații calomnioase primarului PSD Gabriela Firea”, a precizat Nicușoar Dan.

Acesta a menționat că are obligația să apere reputația sa și a colegilor săi din „Salvați Bucureștiul”, care au făcut muncă voluntară 15 ani.

„Mai am obligația să apăr spațiul public de dejecții revărsate de un contracandidat politic”, a conchis Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *