Noi emoții pentru Mitică de la Ligă! Vine PRONUNȚAREA!

Emoții pentru Mitică de la Ligă chiar înainte de Crăciun! Tribunalul București a stabilit termen pentru data de 14 decembrie în vederea pronunțării în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi fostul director al RCS – RDS SA Ioan Bendei au fost trimişi în judecată sub control judiciar anul trecut.

Ei sunt acuzați de luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi, respectiv, dare de mită şi complicitate la spălare de bani.
Conform DNA, Dumitru Dragomir ar fi pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei „în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora”.

În acest dosar au mai fost trimişi în judecată, în stare de libertate, Florin-Bogdan Bădiţă, la data faptelor administrator al SC BODU SRL, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Bogdan-Dumitru Dragomir, la data faptelor asociat unic al SC BODU SRL, pentru complicitate la luare de mită şi complicitate la spălare de bani, S.C. BODU SRLpentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, S.C.RCS – RDS SA pentru dare de mită şi spălare de bani, Alexandru Oprea, fost director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al S.C.RCS & RDS SA pentru complicitate la dare de mită, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activităţii juridice a S.C.RCS – RDS SA pentru complicitate la dare de mită şi la spălare de bani, Bulgac Serghei, fost director general al SC RDS – RCS pentru spălare de bani şi SC INTEGRASOFT SRL, la data faptei deţinută de SC RCS – RDS SA) pentru complicitate la spălare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.