NOI LOCURI DE MUNCĂ LA SIMERIA, JUDEȚUL HUNEDOARA

În curând se vor crea noi locuri de munca la Simeria, în judeţul Hunedoara. Şi asta deoarece producătorul de aparatură electrocasnică BSH Home Appliance Group, parte a concernului german Bosch, a anunţat miercuri, 28 martie, că va investi aproximativ 110 milioane de euro într-o nouă fabrică de maşini de spălat în Simeria.

Pentru acest scop, compania a achiziţionat deja un teren de 40 hectare. Părţile contractante au convenit să păstreze confidenţialitatea cu privire la preţul de cumpărare. Pe terenul menţionat, urmează să înceapă în acest an construcţia unei hale de producţie, precum şi a unui centru logistic şi a clădirilor administrative. În ceea ce priveşte producţia de maşini de spălat, aceasta este planificată a începe în anul 2020.

După construirea unor noi facilităţi de producţie, fabrica va avea începând cu 2022 o capacitate de producţie anuală de peste un milion de maşini de spălat pentru piaţa europeană. În cadrul unităţii, vor fi create peste 700 de locuri de muncă în următorii ani.

Locaţia din România va fi în viitor, pe lângă Germania, Spania și Polonia, cea de-a patra fabrică de mașini de spălat din Europa pentru grupul german.

Filiala română BSH a fost înfiinţată în 1999 şi comercializează aparate electrocasnice sub mărcile Bosch, Neff şi Zelmer în România. Gama de produse include frigidere, maşini de gătit, maşini de spălat, uscătoare, maşini de spălat vase, aspiratoare, roboţi de bucătărie şi maşini de cafea.

BSH Hausgeräte GmbH este unul dintre cei mai importanţi producători de aparate electrocasnice din lume cu vânzări de aproximativ 13,8 miliarde de euro în 2017 şi peste 61.800 de angajaţi.

BSH, companie a Grupului Bosch, produce în aproximativ 40 de fabrici şi este reprezentată de peste 80 de companii din aproximativ 50 de ţări.

Sursa foto: www.replicahd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *