Noi probleme pentru Ilie Năstase. Începe procesul!

Lovitură pentru fostul tenismen Ilie Năstase ! Procesul acestuia poate începe va ajunge în fața judecătorilor, după ce în primăvară a fost prins băut la volan la ieșirea dintr-un club. Judecătorul de la camera preliminară a stabilit că probele procurorilor sunt fuciente și a dispus începerea procesului.

Pe 25 mai anul trecut, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice, preciza la acea dată Brigada Rutieră. Ilie Năstase a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a încercat să explice incidentul în care a fost implicat. Fostul lider mondial din ATP a spus că merge la CEDO și că va cere Poliției daune de 2-3 milioane de euro.

„Testul de alcoolemie a ieșit 0.05. Mi-au spus că trebuie să-mi dea amendă, dar un polițist a zis să-mi ia și sânge. Mi-au făcut și test pentru droguri. Ce înseamnă asta? La mine, cel mai mare drog a fost un pahar de șampanie. Oamenii ăștia sunt «duși». La INML, testul a fost tot 0,05. N-am fost umilit așa niciodată. Mi-au strâns cătușele atât de tare încât mi-au făcut rană. Mi-au spus că așa se procedează când sunt agresiv. Eu am fost doar agresiv verbal, nu fizic, declara Ilie Năstase imediat după incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *