Noi Probleme Pentru Onea Și „Portocală”!

Epopeea Unitații de Elită a DNA de la Ploiești continuă la Parchetul General. Fostul senator Daniel Savu a ajuns la Parchetul General într-un dosar privindu-i pe procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu, zis Portocală, urmăriți penal pentru cercetare abuzivă. Cauza a fost deschisă după ce fostul parlamentar a depus o plângere pentru influențarea declarațiilor și abuz în serviciu.

„Am fost citat în calitate de parte vătămată în plângerea pe care am depus-o în luna martie împotriva procurorilor Mircea Negulescu și Lucian Onea, pentru influențarea declarațiilor, cercetare abuzivă și abuz în serviciu. Ce a fost public a fost că se încerca fabricarea unor dosare pentru mine, nu știu din ce motive, asta vor stabili procurorii. Nu, nu apucaseră să mă citeze. Am văzut în spațiul public încercări în care se fabricau probe împotriva mea”, a declarat Daniel Savu la intrarea în Parchet.

În luna februarie, fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public o înregistrare audio în care procurorii Mircea Negulescu și Onea Lucian încercau să-l determine să facă un dosar, cu probe false, împotriva senatorul Daniel Savu.

Vlad Cosma ar fi aflat de la DNA Ploiești că Daniel Savu are dosar de șantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *