Noi tratamente de combatere a tantarilor in Bucuresti

In Capitala a inceput efectuarea celui de-al 7 lea tratament de combatere a țânțarilor.

Astfel,  incepând cu seara zilei de 13.07.2017, orele 22.00, se acționeaza concomitent in cele 6 sectoare, cu 24 de utilaje auto de mare capacitate, de tip ULV (Ultra Light Volume), cat si 12 echipamente individuale tip atomizor, 48 de agenți ai operatorului si inspectori ai Direcției de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

Se estimează ca durata de execuție a acestui tratament va fi de 5 zile, in funcție de condițiile meteorologice.

Se trateaza spatiile verzi, scuarurile aferente aliniamentelor stradale, apoi parcurile, grădinile publice, spatiile verzi aferente curților spitalelor, unități militare, cimitire etc.

Tratamentele pe aliniamentele stradale se desfășoară in intervalul orar 22.00-05.00.

Intervalul orar pentru executarea tratamentelor in parcuri este 24.00-05.00, operatorul fiind însoțit de reprezentanți ai politiei locale si ai administratorului parcului.

Cantitatea de substanța estimata a fi folosita pentru un tratament este de 685 de litri (K’Othrine Profi EC 250). Substanța este biodegradabila.

Informarea populației se face prin afișe avertizoare, care au fost amplasate in parcuri, bulevarde, străzi si in toate zonele in care se vor efectua tratamente de combatere țânțari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *