Noua justiție a PSD care lasă să judece un magistrat care a condus beat și acuză procuri

De câțiva ani buni PSD, ALDE dar și unii de prin PNL, UDMR, PMP, ne tot țin discursuri despre abuzurile din justiție. În tot acest timp, televiziunile și site-urile de casă ale PSD urlă isteric despre abuzuri de neimaginat. Când ajungem la exemple concrete toți cei enumerați anterior au o problemă: e gresu să prezinți cazuri concrete de abuzuri. Asa că, de cele mai multe ori, recurg la minciuni grosolane.

În numele așa ziselor abuzuri, PSD a schimbat legi, Coduri, oameni. Acum, justiția e a lor, iar acest lucru începe să se vadă!

Un judecător prin beat mort la volan și trimis în judecată a fost salvat de CSM-ul condus de PSD. Cum poate un om care a încălcat legea grosolan să îi judece pe alții? Uite că poate pentru că așa vrea PSD, Savonea, CSM. Ca în filmele l cu mafioți, filme devenite realitate în România, judecătorul va plăti această datorie la momentul oportun! Doar nimic nu e gratis, mai ales când vorbim de salvarea unui judecător de la Curtea de apel București!

În același timp, proaspăt înființata Secție pentru cercetarea magistraților a acuzat întreaga doi procurori de la DNA Pitești de constituire de grup infracțional! Clar, cei doi procurori acuzați au făcut prostii, dar nu ca să se îmbogățească ci ca să reușească să prindă niște infractori. Da, trebuie sancționați, dar sa lași să judece un magistrat care a condus beat, să scapi toți penalii și să ajungi să acuzi de constituire de grup doi procurori, e cam mult!

Asta e justiția PSD, iar exemplele vor încep să curgă pe măsură ce oamenii lui Dragnea se vor apuca de treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *