O avocată condamnată în primă instanță, atac HALUCINANT la adresa șefei instanței supreme: Ori are probleme psihice, ori fumează ceva…

Avocata Ingrid Mocanu, condamnată în primă instanță în dosarul ANRP, are un atac fără precedent la șefa instanței supreme, Cristina Tarcea. Limbajul depășește orice limită.

„Șefa Înaltei Curți ori are probleme psihice, ori fumează ceva … nu ne-ar surprinde, având în vedere că este haștagiană.Cică România s-a pripit că a aderat la CEDO, că de aia ne condamnă Curtea. Dacă nu aderam, era bine: puteau ei paradi liniștiți, fără nicio grijă.
Femeia este depășită total, departe de orice mentalitate de magistrat. Vișinescu, mic copil! Codruța? Parfum! Onea și Portocală? Luptători pentru libertate! Acest tip de specimen urmează să se pronunțe, dacă o da Domnul să ajungă pe la instanțe, dacă Portocală și compania au săvârșit abuzuri.
Păi să ieșim din CEDO, zic, că ne încurcă rău… bine, numai după ce câștigă Kovesi, dar numai așa putem scăpa de condamnări. Și Putin a avut aceeași idee. Erdogan e pe cale și el de a lua aceeași decizie. Eu zic să îi încurajăm și să ieșim noi primii!
Voi vă imaginați cat de real este ce vorbesc eu public de ceva vreme? Vă putea trece prin cap că problema noastră nu era faptul că nu respectăm drepturile fundamentale, ci că am aderat ca idioții la Convenție, ca să o condamne ăia pe Stanciu… oricum degeaba?”, scrie Mocanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *