O femeie bătută și violată de Dincă a prins curaj să vorbească – VIDEO

O femeie în vârstă de 49 de ani, care susține că a fost bătută și violată de Gheorghe Dincă a  prins curaj să vorbească și a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție din Olt. Femeia a povestit, marți seara, la România TV, calvarul prin care a trecut, în luna mai, când s-a dus la Dincă să îl ajute la prășit proumbul.

”M-a luat de acasă și mi-a zis că are de săpat niște porumbi, în grădină. La 12 s-a sculat, că era beat, băuse țuică și cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat și mi-a făcut și în fund, și peste tot. Eu am zbierat, dar nu știu dacă m-a auzit cineva. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3. Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă și m-a făcut fleașcă, mi-am revenit și mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo 10 cuțite, unul lângă altul. Nu m-a amenințat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi și m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap și am căzut. În mai s-a întâmplat. Era un pat numai de fiare. În celelalte camere nu am intrat, îmi era sfială. Nu am spus nimic până acum pentru că îmi era teamă de el, a spus că mă omoară de tot, dacă spun. Mi-a oprit și telefonul acolo și a dat cu el de ciment și l-a făcut praf”, a povestit  femeia.

Ea a mai dezvălui că Dincă, în general vorbea frumos, dar după ce bea alcool devenea violent. Mai mult, femeia povestește că acestuia îi plăcea teribil să urmărească filme de groază.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *