O laudă cineva si pe Vasilica! Propaganda RUSĂ: Dăncilă, remarcabil succes internațional

Propaganda rusă o luadă pe Dăncilă pentru succesul extraordinar al vizitei în SUA. Firesc dacă ne gândim cât de importantă este pentru Rusia slăbirea Uniunii Europene, motiv pentru care Rusia și susține finaciar toate partidele extremiste din Europa.

„Premierul Viorica Dăncilă și-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi. Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune și cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD.Din surse guvernamentale, aflăm că este prima întrevedere din ultimii 10 ani a unui înalt demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor.”, notează Sputnik.

În plus, propagandiștii de la Sputnik nu uită de ideea lor: Dăncilă să acndideze la președinție. „Încheiem cu aceeași constatare: pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă.”, se mai arată în articolul oficiosului rus.

Sputnik susține în mod deschis politica PSD-ALDE de lută împotriva justiției și statului de drept.

În cursul vizitei în SUA, Dăncilă a anunțat că va muta Ambasada Româiei în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Evident, a fost doar o declarație jenantă pentru că, legal, Dăncilă nu poate face acest lucru. Cu toate acestea, reacțiile internaționale au arătat că România și-a pierdut aliați importanți din lumea arabă și a creat tensiune la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *