Oana Roman s-a împăcat cu fostul soț!

După un divorț amiabil, la începutul acestui an, au urmat luni grele, tensionate, în care situația dintre Oana Roman  și fostul ei soț, Marius Elisei, nu părea a fi tocmai roz. Ai bine, iată că cei doi sunt  din nou împreună

Sâmbătă seara, Oana, mereu deschisă și asumată, a postat un mesaj pe  pagina sa de Facebook: “Iubirea învinge mereu”! Bineînțeles, cu trimitere la povestea ei de cuplu și la împăcarea cu fostul ei soț, actualul partener, Marius Elisei. De asemenea, Oana a postat  și câteva poze cu ea în compania tatălui fetiței sale, în care se pupă cu emoție și se îmbrățișează tandru.

Chiar dacă au decis la un moment dat să o ia pe drumuri separate, se pare că dragostea și sentimentele lor au învins și cei doi s-au hotărât să își mai acorde o șansă de dragul fetiței pe care o au împreună, Isabela. Erau oricum văzuți în ultima perioadă din ce în ce mai des împreună la evenimente, iar pe degetul lui Marius a reapărut verigheta. De altfel, acesta îi tot făcea declarații de dragoste publice Oanei, semn că își dorea o împăcare și că regretă nespus despărțirea, astfel că și-au mai dat acum o șansă.

Mai mult, duminică seara, Oana Roman a postat  un alt  mesaj  fericit: „Ma pregătesc sa plec în vacanta peste câteva ore. De abia aștept”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *